YHTEYSTIEDOT

Aet Lehtinen-Hautamäki Art of Music

Piano-, viulu- ja laulutunteja annetaan Espoon keskuksessa, Mankkaalla, Jupperissa, Friisilässä, Leppävaarassa, Kauniaisissa, Iirislahdessa ja Olarissa.

Musiikkikoulun johtaja Aet Lehtinen-Hautamäki
Gsm 045 204 8123
E-mail


Musiikkikoulun johtaja Aet Lehtinen-Hautamäki on valmistunut viulunsoiton maisteriksi Tallinnan Musiikkiakatemiasta kiitettävin arvosanoin (Laudatur). Hänellä on pianonopettajan, viulusolistin, pedagogin, orkesterimuusikon ja kamarimuusikon pätevyys.

Aet Lehtinen-Hautamäki on ollut Eestin Konsertin solistina sekä esiintynyt orkesterisolistina. Kesäfestivaaleilla on hän soittanut mm. urkutaitelija Matti Vainion kanssa (mm. Espoon Tuomiokirkossa). Aet on esiintynyt Suomessa ja Ruotsissa. Hän on esiintynyt viulusolistina Estonian konserttisalissa sekä Eestin televisiossa. Aet osallistui Tsekeissä Nuorten Viulistien kansainväliseen kilpailuun saavuttaen siellä diplomin. Hän toiminut Espoon Leppävaaran ala- ja ylä-asteilla sekä lukiossa musiikinopettajana sekä viulu- ja piano-opettajana Musiikkikoulu Diskantissa ja Tretjakovin Taidekoulussa Espoossa. Vuonna 2005 hän perusti oman musiikkikoulunsa Art of Music. Wikipedia: Aet Hirvesoo-Hautamäki.