YHTEYSTIEDOT

Aet Lehtinen Art of Music

Piano-, viulu- ja laulutunteja annetaan Espoon keskuksessa, Mankkaalla, Jupperissa, Friisilässä, Leppävaarassa, Kauniaisissa, Iirislahdessa ja Olarissa.

Musiikkikoulun johtaja Aet Lehtinen
Gsm 045 204 8123
E-mail


Musiikkikoulun johtaja Aet Lehtinen on valmistunut viulunsoiton maisteriksi Tallinnan Musiikkiakatemiasta kiitettävin arvosanoin (Laudatur). Hänellä on pianonopettajan, viulusolistin, pedagogin, orkesterimuusikon ja kamarimuusikon pätevyys.

Aet Lehtinen on ollut Eestin Konsertin solistina sekä esiintynyt orkesterisolistina. Kesäfestivaaleilla on hän soittanut mm. urkutaitelija Matti Vainion kanssa (mm. Espoon Tuomiokirkossa). Aet on esiintynyt Suomessa ja Ruotsissa. Hän on esiintynyt viulusolistina Estonian konserttisalissa sekä Eestin televisiossa. Aet osallistui Tsekeissä Nuorten Viulistien kansainväliseen kilpailuun saavuttaen siellä diplomin. Hän on ollut töissä Espoon Leppävaaran ala- ja ylä-asteilla musiikinopettajana sekä viulu- ja piano-opettajana Musiikkikoulu Diskantissa ja Tretjakovin Taidekoulussa Espoossa. Vuonna 2005 hän perusti oman musiikkikoulunsa Art of Music. Wikipedia: Aet Hirvesoo-Hautamäki.